Mousset Coaching

Mousset Coaching

Wat als je jezelf nog beter zou begrijpen, zou ontdekken waarom je bepaalde dingen doet of  juist laat? Dat zorgt ervoor dat je bewuster keuzes kunt maken, in je kracht kunt staan en jezelf kunt zijn. Positiever, met meer zelfvertrouwen en energie! Vanuit mijn bedrijf Mousset Coaching help ik je graag om de beste versie van jezelf te worden of te blijven.

Dat doe ik vaak met de inzet van paarden. Ik vind het nog steeds wonderlijk om de kracht van een sessie met paarden mee te maken. In zo’n sessie gaat het vooral om het ervaren. De paarden geven feedback waar jij zelf betekenis aan geeft. Ik zorg voor een veilige omgeving waarin jij je zelf kunt zijn, dingen mag uitproberen en daarop kunt reflecteren. Wil je liever gecoacht worden zónder paarden? Laat het me weten! Ik help je graag, met een open blik, vanuit rust en vertrouwen.

Coaching met paarden is heel geschikt voor persoonlijke ontwikkeling, maar ook voor teambuilding. Meer weten of direct een sessie boeken? Neem contact met me op. Ik hoop je spoedig te ontmoeten!