Coaching met paarden

Coaching met paarden

Wees de beste versie van jezelf! Maar dan wel met het vertrekpunt dat je nu ook al goed genoeg bent. Jezelf beter begrijpen, dingen anders doen dan dat je gewend bent, met als doel om de béste versie van jezelf te zijn. Ik help je graag om met een positieve blik naar jezelf te kijken en jezelf nog beter te leren kennen, op een unieke manier: door coaching met paarden.

We gaan samen aan de slag in de buitenlucht, met beide benen op de grond. Buiten, bij de paarden zijn, helpt je om uit je ‘hoofd’ te komen en vooral op je gevoel af te gaan. Door een activiteit te doen met een paard, ligt de focus op wat er op dát moment gebeurt. Het paard reageert, geeft feedback en jij geeft daar zelf betekenis aan. Coaching met paarden is vooral een kwestie van ervaren. Het inzicht komt vanzelf en is soms klein en soms heel groot. Ik faciliteer dat proces en stel je vragen die je verder helpen. Als je geen vragen wilt, dan is het ook oké. Het is tenslotte jouw proces.

Ik werk op een prachtige locatie in Bodegraven waar je privacy en veiligheid gewaarborgd zijn. Waar je de natuur kunt ervaren en rust kunt voelen, even kunt doen of de rest van de wereld niet bestaat. Het draait om jou en jouw ervaring. De inzichten die je opdoet. Het gevoel dat het je geeft.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan hier of neem direct contact met me op!

Wist je trouwens dat coaching met paarden ook heel geschikt is voor teambuilding? Kijk hier voor de details.