over mij Manon Aafjes Mousset Coaching

Over mij

Sinds 1997 ben ik met veel plezier in de IT werkzaam, bij diverse bedrijven, in verschillende rollen, waaronder ruim 10 jaar als leidinggevende. In 2017 ontdekte ik bij toeval de kracht van een sessie met paarden en was ik zo onder de indruk van hoe paarden mij in het nu houden en gewoon te zijn, dat ik besloot me hierin verder te verdiepen.

Ik volgde twee jaar van de opleiding ‘instructeur paard en gedrag’ bij E-quine.com en kwam vervolgens bij de Keulseweg terecht waar ik tot Equine Assisted Coach werd opgeleid. Nog steeds ben ik onder de indruk van de feedback die paarden je geven en hoe waardevol dat kan zijn. Het is voor mij een fantastische aanvulling op mijn reguliere werk. Het helpt me in mijn kracht te blijven en die ervaring geef ik graag door, zowel in individuele als in groepssessies.

Ik zorg voor een veilige omgeving waarin je je zelf kunt zijn, dingen kunt uitproberen en kunt reflecteren. Ik help je graag, met een open blik, vanuit rust en vertrouwen.

 

Nieuwsgierig? Ook de beste versie van jezelf worden of blijven? Neem dan contact met me op. Ik hoop je spoedig te ontmoeten!