Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling

Jezelf nog beter begrijpen, ontdekken waarom je bepaalde dingen doet of  juist laat? Het zorgt ervoor dat je bewuster keuzes kunt maken en daarbij in je kracht kunt staan, jezelf kunt zijn. Positiever, met meer zelfvertrouwen en energie! Coaching met paarden is een unieke en doeltreffende manier om met je persoonlijke ontwikkeling aan de slag te gaan.

Dat kan in een eenmalige sessie of een traject van meerdere sessies. Een sessie duurt telkens gemiddeld 1,5 uur, waarin we samen bekijken wat jij nodig hebt. Ik help je graag, met een open blik, vanuit rust en vertrouwen.

Wil je graag met je persoonlijke ontwikkeling aan de slag, maar twijfel je of coachen met paarden wel iets voor je is? Dan is een kennismakingssessie wellicht iets voor jou! Je maakt kennis met de paarden en je kunt hun manier van feedback geven ervaren. Een kennismakingssessie duurt maximaal 1 uur.

 

Tarieven:

  • Jouw investering voor een individuele sessie bedraagt € 95,-
  • Voor een kennismakingssessie is je investering € 49,50

 

Nieuwsgierig? Ook de beste versie van jezelf worden of blijven? Neem vrijblijvend contact met me op. Ik hoop je spoedig te ontmoeten!