Teambuilding

Teambuilding

Als team het beste uit jezelf halen? Je kunt bij ons ook terecht voor teambuilding, waarbij je gebruik kunt maken van feedback van paarden!

We gaan gezamenlijk aan het werk in de buitenlucht, met beide benen op de grond. Door een activiteit te doen met een paard, ligt de focus op wat er dát moment gebeurt en op de feedback die de paarden geven. Teamdynamiek wordt zichtbaar en je hebt de mogelijkheid om een andere aanpak uit te proberen. Wij faciliteren dat proces en stellen vragen die het team verder kunnen helpen.

Voor groepssessies werk ik altijd samen met een tweede Equine Assisted Coach, zodat er voldoende aandacht is voor de teamleden én voor de paarden. Met onze (management)ervaring in zowel corporate als coöperatieve organisaties weten we wat er speelt op de werkvloer, de boardroom en het toezicht. Met passende activiteiten zorgen we voor een nieuw perspectief, inzicht en kansrijke oplossingsrichtingen. We helpen jullie graag, vanuit rust en vertrouwen en met een open blik en een gezonde dosis humor.

Jullie zijn van harte welkom op onze prachtige locatie in het Groene Hart, waar privacy en veiligheid geborgd zijn. Meer weten? Laten we kennismaken!

teambuilding locatie Bodegraven middenin Groene Hart